Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ Kulübü'nün son 15 yılda başkanlığını yapan üç isim, eski başkanlardan Serdar Bilgili'nin düzenlediği yemek organizasyonunda bir araya geldi.

2000-2004 yılları arasında Beşiktaş Kulübü'ne başkanlık yapan Serdar Bilgili'nin organize ettiği tarihi buluşma yemeğine, o dönem yöneticilik yapan birçok isim katıldı. Beyoğlu'ndaki Soho Hotel'de gerçekleştirilen yemekte, Serdar Bilgili döneminde yöneticilik yapan, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman başta olmak üzere İsmail Ünal, Ahmet Kavalcı, Fikret Ercan, Mete Düren, İbrahim Altınsay, Deniz Atalay, Hüsnü Güreli'nin yanı sıra birçok isim katıldı. Yemeğe katılanlar, gecenin sonunda toplu halde basın mensuplarına poz verdi.

Tarihi yemek sonrasında Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman bir araya gelerek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Geceye ev sahipliği yapan Bilgili, "Bizim için tarihi bir gün ve çok mutluyuz. Uzun yıllardır görüşmediğimiz arkadaşlarımız vardı. Bu gece hepsiyle bir araya geldik ve hasret giderdik. Ne mutlu bana ki, bizim o dönemdeki yönetimden iki arkadaşımızdan birisi Sayın Demirören şu anda Futbol Federasyonu Başkanı, Sayın Fikret Orman da Beşiktaş Kulübü'nün başkanı. Çok güzel bir geceydi" dedi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören de 15 senedir göremedikleri arkadaşlarıyla bir araya geldiğini belirterek, şunları söyledi:

"Serdar Başkan'a teşekkür ediyorum. Aşağı yukarı 15 senedir görmediğimiz arkadaşlarla bizi bir araya getirdi. Serdar Başkan döneminde hep birlikte çok güzel çalışmıştık. Bu birlik beraberliğin bütün camiaya yansıması gerekir. Eski günleri konuşup, güldük, eğlendik."

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise geceyi organize eden Serdar Bilgili'ye teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Burada bulunmaktan çok mutluyum. Süleyman Ağabey öldüğü zaman Serdar Başkan'ı görmüştüm, çok üzgündü. Süleyman Ağabey ile çok uzun zaman geçirmişti. Aramızda dönem dönem Beşiktaş ile alakalı kırgınlıklar oluyor. Ama neticede hepimiz Beşiktaş'a hizmet etmek için bulunduk ve bulunmaktayız. Bugün eski arkadaşlarımızı gördük. Aramızda kırgınlık olanlar vardı, bu vesileyle giderme şansı bulduk. Başkan'ımıza teşekkür ediyorum. Hepimiz gelip geçiciyiz. İnşallah hizmet ettiğimiz kulüpte iyi olarak anılırız. Hem bu geceyi organize ettiği için, hem de bizim burada olmamıza vesile olduğu için Başkan'ımıza teşekkür ediyorum."