Yunusemre Belediyesi, sorunları ve vatandaşların taleplerini yerinde dinliyor. 50’nci Yıl Mahallesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, sıkıntıların en kısa sürede giderilmesi için çalışacaklarını belirtti.
Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Kırsal Hizmetler Müdürü Ramiz Çoban, 50’nci Yıl Mahallesinde Atatürk, Fevzi Çakmak, 50’nci Yıl ve Kayapınar mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerdeki sıkıntıları dinledi. Mahallelerinde altyapı sorunu olduğunu vurgulayan Atatürk Mahalle Muhtarı Aydoğan Yolcu, “Büyükşehir Belediyesi’nin alt yapı sorununu çözmesi gerekiyor. İstek ve arzularımızı dinledikleri için Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür ederim.” dedi.
50’nci Yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar da Horozköy bölgesinde kısa sürede sorunların çözüme kavuşturulmasını beklediklerini kaydetti.
Yunusemre Belediyesi olarak sorunları yerinde tespit ederek en hızlı şekilde çözmeyi amaçladıklarını kaydeden İdris Avşar, “Vatandaşımızın yaşam kalitesinin yükselmesi için çalışıyoruz. Sık sık mahalleleri ziyaret edip muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya geliyor, vatandaşımızı dinliyoruz. Bu civardaki mahallelerimizin en büyük sıkıntısı altyapı. Sorunun aşılması için belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız.” dedi.