Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), () - BURSA'nın Gemlik İlçesi'nde serinlemek için denize giren 25 yaşındaki Ömer Aygün, üzerine doğru gelen hız teknesinden deniz dibine dalarak kurtulmak isterken yaralandı. Hastaneye kaldırılan Aygün'ün leğen kemiği kırıldığı belirlendi.
Orhangazi İlçesi'nde oturan ve 5 ay önce askerden gelen Ömer Aygün, pazar günü ailesiyle birlikte piknik yapıp denize girmek için Gemlik'in Kumsaz Sahiline gitti. Burada denize giren Aygün üzerine gelen küçük hız teknesini görünce kaçmaya çalıştı. Başaramayacağını anlayan Aygün çareyi denizin dibine dalmakta buldu. İddiaya göre bu sırada üzerinden geçen hız teknesi Aygün'ün yaralanmasına neden oldu. Yaralanan Ömer Aygün, daha sonra aynı tekne ile önce sahile çıkartıldı sonra Gemlik Muharrem Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Leğen kemiğinin kırıldığı tesbit edilen Aygün iki gün hastanede yattıktan sorna taburcu oldu.
Korkunç olayın rüyalarına girdiğini söyleyen Ömer Aygün teknesinin fotoğrafını çektiği adını bilmediği bu kişiden şikayetçi olacağını söyledi.

FOTOĞRAFLI