Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Avukat Fulya Öz, ehliyet direksiyon sınav tarihiyle düğün tarihi aynı güne denk gelince direksiyon başına gelinliğiyle geçti.
Turgutlu’da eşine az rastlanır bir direksiyon sınavı yaşandı. Ehliyet almak için sürücü kursuna başvuru yapan ve yazılı sınavı geçerek direksiyon sınavına girmeye hak kazanan Turgutlulu Avukat Fulya Öz, düğün günüyle aynı tarihe denk gelen direksiyon sınavına gelin arabasıyla geldi ve aracı gelinlikle kullandı. Damat Erkan Üretmen ile sınava gelen Fulya Öz, gelinliğiyle zor hareket etmesine rağmen direksiyon başına geçerek sınav aracını sürdü. Hayatının en özel günlerinden birini yaşadığını anlatan gelin Fulya Öz, "Düğün günümle direksiyon sınavım aynı tarihe denk geldi ve bende bütün derslerimi takip eden bir kursiyer olarak sınava girmek istedim. Benim için gerçekten de çok farklı bir anı oldu" dedi.
Damat Erkan Üretmen ise "Gelin arabaya binmiş, ya nasip demiş" diyerek hem hayat arkadaşına destek verdi hem de eğitmenleri güldürdü. Gelinlikle usta bir şoför gibi araç kullanan Fulya Öz, çevredekilerin de ilgi odağı oldu. Türkiye bir ilke sahne olan direksiyon sınavında görevli Turgutlu İlçe Halk Eğitim Müdürü Hayrettin Uslu da genç çifte mutluluklar diledi. Özel Çetin Kursu yetkilileri ise yaptıkları açıklamada, "Kursiyerimizin düğün günü ile direksiyon sınav tarihi çakıştı ve bizde böyle bir ilke imza atalım dedik. Güzel kursiyerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz" ifadelerini kullandılar.