Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, ilçe yönetim kurulu üyeleri Semiha Doma ve Faruk Çeker, emekli öğretmen Yaşar Çeker’e sürpriz bir ziyarette bulundular.
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kısa bir süre önce rahatsızlanan emekli öğretmen Yaşar Çeker’i CHP heyeti ziyaret etti. Emekli öğretmen Yaşar Çeker’in elini öperek çiçek veren Çalışkan, Çeker’in Öğretmenler Günü’nü kutladı. Yaptıkları ziyaret sonrası bir açıklama yapan Çalışkan, kendisinin de Arifiye Köy Enstitüsü mezunu öğretmen bir babanın oğlu olduğunu belirterek, “Partimizin değerli büyüğü Sayın Yaşar Çeker öğretmenimizi bu anlamlı günde ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Merkez İlçe Yönetim Kurulum adına başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, çağdaş bir Türkiye için yeni nesiller yetiştirmeye çabalayan ve fedakarca çalışan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
Emekli öğretmen Yaşar Çeker ise, yapılan bu sürpriz ziyaretten dolayı duygulandığı söyleyerek, “Bu yaptıkları nazik ziyaretten dolayı merkez ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.