DENİZLİ, ()- PTT 1'inci Ligi'nde geçen hafta cumartesi günü Yeni Malatyaspor'u deplasmanda yenerek 7 maçlık galibiyet hasretine son veren Denizlispor, yarın Atatürk Stadı'nda konuk edeceği Kayseri Erciyesspor'u mağlup ederek seri yakalamak istiyor.
Saat 15.30'da başlayacak karşılaşmayı Erkan Engin yönetecek, Engin'in yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Ahmet Ayaz yapacak. Yeşil siyahlı ekipte sakatlığı geçen ancak, hazır olmayan Genkov ile Cem Tosun kadroda yer almayacak, Furkan'ın durumu ise maç saatinde belli olacak.
"Yeni Malatyaspor galibiyetini taçlandırmak için Kayseri Erciyesspor'u yenmek zorundayız" diyen teknik direktör Mehmet Altıparmak, taraftarlarından destek istedi. Şanlıurfaspor karşılaşmasından sonra kadro dışı bırakılan Kerem, Cihan ve Serkan'ın affedilebileceğini belirten Mehmet Altıparmak, "Tüm ekipten bu oyuncuların affedilmesi yönünde bir karar çıkarsa, gereğini yapacağız" dedi.
Bu arada Kayseri Erciyesspor maçının bilet fiyatlarının kale arkası 5, maraton 10, kapalı tribün 20 TL olduğu açıklandı.