Türkiye Erkekler Basketbol 3. Lig’de mücadele eden Kepez Belediyespor, ikinci devrenin ilk maçı için Edirne deplasmanına hazırlanıyor.
Trakya Üniversitesi Meriçspor ile hafta sonu karşılaşacak olan Kepez’in dev adamları, devre arasını yoğun bir idman programı geçirdi. Ligde gösterdiği başarı ile haftalarca galibiyet zincirini bozmadan devam Kepez’in 12 dev adamı, iki haftalık devre arasında çalışmalarını Turgut Özal Kapalı Spor Salonu’nda sürdürüyor.
Günde çift antrenman yapan Kepez’in dev adamları ikinci devrenin ilk maçı olan Trakya Üniversitesi Meriçspor deplasmanı için çalışıyor. Birinci devre gösterdiği başarı ile ligde üst sıralarda yer alan Kepez Belediyespor, Meriçspor deplasmanından galip gelerek avantajı ele geçirmek istiyor.
Kepez’in dev adamlarına Trakya Üniversitesi Meriçspor deplasmanında başarılar dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençlere sporu sevdirmek ve spor sevgisini içlerine yerleştirme noktasında lokomotif olan Kepez Belediyespor’dan Edirne deplasmanından iyi haberle dönmelerini istedi.
T.Ü Meriçspor- Kepez Belediyespor karşılaşması 11 Aralık Pazar günü Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda saat 16.00’da oynanacak.