Nilüfer DEMİR/BODRUM(Muğla), ()- BODRUM'da bu yıl beşincisi düzenlenecek ‘Princess Of The Globe 2015' yarışmasına katılacak olan ve Blue Dreams Otel'de kamp dönemini geçiren güzeller yarışma öncesinde düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.
Bodrum'un Torba Mahallesi'ndeki Blue Dreams Otel'de beşincisi düzenlenen ‘Princess Of The Globe 2015' yarışmasına katılacak 21 güzel, 5 Ekim Pazartesi gerçekleşecek yarışma öncesinde kamp dönemini geçirdi. Ermeni organizatör Ashot Khachatryan ve Jolly Tur tarafından kamp yapılan otelde düzenlenen basın toplantısında güzeller poz verdi, kendilerini tanıttı. Geleneksel kıyafetleri ile basın mensuplarının karşısına çıkan güzeller daha sonra havuz başında bikinili olarak poz verdi. Havuzda yüzen kızların çekimleri eğlenceli geçti.
Güzeller Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde gerçekleşecek yarışma gecesinde de geleneksel kıyafetleri ile sahneye çıktıktan sonra bikini ile boy gösterecek. Gecede Ermeni modacı Susanna Gharabartsyan'ın 2015 yılı Gece Kıyafetleri koleksiyonu ile sahneye çıkacak.
İzmir'de lise öğrencisi, 18 yaşındaki Deniz Erge, yarışmada Türkiye'yi temsil edecek. Gaziemir İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi Gıda Bölümü 12'inci sınıfta okuyan güzel, "Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Hakan Hekimoğlu Ajans'ta yeni çalışmaya başladım. Bu tarz yarışmalar bizleri geliştiriyor. Yeni şeyler öğreniyoruz. Kendim için faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI