Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, teknik heyeti ve Sportif Direktör Coşkun Zeren ile birlikte Nuri Asan Tesisleri'nde yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Samsunspor'un son durumu hakkında bilgi veren Korukır, transfer yasağı, takımın durumu ve gençlerin performanslarıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

"Oyuncularıma güveniyorum"
Tüm sıkıntılara rağmen takımı bırakmadığını ve görevinin başında kaldığını dile getiren Engin Korukır, “Takımımızın çoğunu genç oyuncular oluşturmasına rağmen ben oyuncularıma güveniyorum. Özellikle taraftarlarımızın da onlara güvenmesini istiyorum. Genç oyuncularımızın güvene çok ihtiyacı var. Birkaç hafta sonra bu takımın tamamen oturacağına ve iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Asla düşme korkusu yaşamayacağız. Özellikle geçen yıl elimizde bulunan forvet oyuncularımızı tutabilsek bugün daha farklı şeyler düşünebilirdik. Ama olumsuzluklar onların ayrılmasına neden oldu. Biz asla mücadeleyi bırakmayacağız. Geçmişte yönettiğim bazı takımlarda da aynısını yaşadım ama asla bırakıp gitmedim” dedi.

Zeren: "Öncelikle hedefimiz ligde kalmak"
Sportif Direktör Coşkun Zeren ise, bu yıl yaşanan sıkıntıların atlatılmasının ardından ilerleyen senelerde iyi günler göreceklerini belirterek, “Yeni stadyumumuzun açılması, eski futbolculara borç ödemelerin bitmesi gelecek yıl elimizi daha çok rahatlatacak. Bu sene öncelikle hedefimiz ligde kalmak ama genç oyuncularımızın alacağı iyi sonuçlar hedef belirleme noktasında fikir değiştirmesi de sağlayabilir. Çünkü son iki haftada sadece gol pozisyonlarında son vuruşlarda sıkıntı yaşadı. Bu sorunu takım içinde çözdüğümüzde daha iyi sonuçlar alabiliriz. Bunun için biraz daha takıma zaman lazım” diye konuştu.
Program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.