Serhan TÜRK/İSTANBUL, () - TEKNİK direktör Mustafa Denizli, Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği "Spor Söyleşisi" programına katılarak, önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un başına geçeceği yönündeki iddiaları da yanıtlayan Denizli, "Önümüzde ne olacağını Allah'tan başka kimse bilmez. Bizim de yol haritamız da yazı varsa ve hayırlısıyla o olur. Trabzon'a yakın bir yere gittim ben yakın zamanda ve alnımızın akıyla çıktık. Buna kısmetten başka bir şey diyemeyiz. Beni gazeteciler arıyor. Konuşulan bir konu bu. Sezon başından beri şu ana kadar 6 tane takım geldi. Ben değerlendirdim, düşündüğüm çizgide bir şey oluşturamayacaklarını düşündüğüm için cevap vermedim. Türkiye'nin her şehrindeki takımının ortak değerlerini bilen bir insanım. Bu birliktelik herhangi bir takımla olacak. Türkiye'nin neresine gidersem gideyim dostumun olduğu şehir çıkar. Trabzonspor'un görüntüsü şu anda sizler için çok iç açıcı değil. Yaşanan sıkıntılar var. Bunlar aşılmayacak sorunlar değildir. Tamamı aşılabilir. Ortak akıl ortaya çıkar ve işler düzgün bir yere girer. Geriye dönük baktığınız zaman ilham alabileceğiniz bir şeyin olduğu şehir. Bu potansiyel doğru projelerle birleştirilemedi. Türkçe'de bir laf var, 'Doğmamış çocuğa don biçmek kolaydır.'"

"HOCAM NE OLACAK BU GALATASARAY'IN HALİ?"

Bir öğrencinin, "Ne olacak bu Galatasaray'ın hali" şeklindeki sorusuna gülerek yanıt veren Denizli, "Bazen bir yerde otururken gençler geliyor, 'Hocam ne olacak halimiz' diyorlar. Ben şaşırıyorum. Ben hepsinde görev yaptığım için hangisinin halini soruyorlar bilmiyorum. Şivesi Trabzonlu değilse, ya Fenerbahçe, ya da günün şartları itibariyle Galatasaraylılar olabilir. Zaman zaman sizin düşünmediğiniz, istemediğiniz sorunlar oluyor, ama ne olacak halimiz diye soramayız. Aynı soru geçen sene bu dönemlerde Prandelli varken daha çok soruluyordu. Sene sonunda hiç kimse sormuyordu. Kupalar kazanmıştı. İyi olacak inşallah diyelim, Türkçe bir cevap verelim" diye konuştu.