Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe onuruna bir iftar yemeği düzenlerdi.
Bayırköy Belediyesi, Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi ve Bayırköy Açık Cezaevi tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğine, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, tayinleri çıkan, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve eşi Elif Aktepe, Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Mustafa Şen, cezaevi personeli ve belediye çalışanları katıldı. Bayırköy Belediyesi’ne ait sosyal tesiste verilen yemek sonrası konuşma yapan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, iftar programının diğer bir öneminin de tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Aktepe ile birlikte olmak olduğunu belirtti. Yaman, “İki kurum bugün burada bir arada olduğu ve beraber iftar açtığımız için çok mutluyum. Çok değerli ve beraber çalışmakta bulunduğumuz Cumhuriyet Başsavcısı, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanının tayinleri sebebiyle yakında ilimize veda edecekler. Bilecik’e yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe eşi Elif Aktepe’ye üzerinde Osmanlı arması olan tablo hediye etti.