BU hafta kendi sahasında Kasımpaşa ile karşılacak olan Eskişehirspor'da kaleci Ali Şaşal'ın ardından Boffin de sakatlandı. 
Eskişehirspor'lu futbolcular Cumartesi günü saat 20.00'de Atatürk Stadyumu'nda oynayacakları kasımpaşı maçının hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde sürdürdü. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eskişehirspor Teknik direktörü Michael Skibbe, geçen hafta deplasman oynadıkları ve 2-0 yenildikleri Antalyaspor maçının kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi Skibbe şöyle devam etti:
"Antalyaspor maçı çok büyük bir hayal kırıklığıydı hepimiz için. O kadar basit ve çok pas hatalarımız oldu ki Ondan evvelki maçlarımızda Çaykur Rizespor ile, Medicana Sivasspor maçıyla hiç kıyaslanamaz bir performans sergiledi takım "diye konuştu.
Bir yandan sakat futbolcularını iyileştirmeye çalıştıklarını söyleyen Michael Skibbe, sakatlığı süren kaleci Ali Şaşal'ın ardından dün de kaleci Ruud Boffin'in antrenmanda ayağına aldığı darbe sonucunda sakatlandığını açıkladı. Boffin'in maç saatine kadar iyileşmesini beklediklerini ifade eden Skibbe şunları söyledi:
"Şuan kalecilerimiz Ruud Boffin ve Ali Şaşal elimizde yok. Ruud Bofin'in sakatlığı hafif bir sakatlığa benziyor. Umuyoruz ki hafta sonu oynayabilsin. Tabi ki elimizde çok alternatif bulunuyor futbolcu olarak. Kasımpaşa gibi güçlü bir rakibe karışı maçtan iyi bir neticeyle çıkacağımızı düşünüyorum." 

  FOTOĞRAFLI