Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle Yeşilyurt’ta bulunan anaokularında 4 bin adet sardunya çiçeği dağıttı.
Yeşilyurt Belediyesi 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yetiştirdiği sardunya çiçeklerini Yeşilyurt Bölgesinde bulunan anaokullardaki öğrenci, öğretmen ve velilere dağıtarak kadınların ve Annelerin gününü kutladı.
Anneler Günü vesilesiyle 91000 Dev Öğrenci Sevgi Anaokulunda sardunya çiçeği dağıtımına katılan ve Anaokulda bulunan öğrencilere, öğretmenlere ve velilere tek tek kendi elleriyle sardunya çiçeği dağıtan Yeşilyurtelediye Başkanı Hacı Uğur Polat, öğrencilerden bu çiçekleri annelerine vermelerini istedi.
Anneler günü dolayısıyla kısa bir değerlendireme de bulunan Başkan Polat, “Annelerimiz herşeyimizdir. Yemezler yedirirler, giymezler giydirirler uyumazlar yorgun argın bizim mutlu olmamız için gecesini gündüzüne katarlar. İşte bunları yapacak tek kişide o koca yürekli annelerimizdir. Ben tüm Annelerimizin ellerinden öpüyor günlerini kutluyorum” dedi.
POLAT “ ANNELER HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR”
Polat, “Her türlü fedakârlığı çocuklarına karşılıksız bir şekilde yapan ve ayaklarının altında cenneti barındıran o yüce o kıymetli annelerimiz, Biz biliyoruz ki siz çocuklarınızı bir gün bile aklınızdan çıkarmazsınız. En güzel günler sizin olsun, her şeyin en güzeline layık annelerimizin Anneler Gününü kutluyor ellerinden öpüyoruz” diye konuştu.