SPOR Toto Süper Lig'deki 2 maçını kazanan Antalyaspor'da futbolcular, bu hafta deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanıp 3 maçlık galibiyet serisi elde ederse, çift primin sahibi olacak.
Antalyaspor yönetimi, sezon başında 3 maç üst üste galibiyet kazanan futbolcularına, çift prim ödenmesini kararlaştırıldı. Bu yüzden Medipol Başakşehir ile Gençlerbirliği maçı galibiyetiyle toplam 20 bin lira primin sahibi olan futbolcuların Fenerbahçe karşılaşmasını da kazanması halinde yönetimin belirlediği sisteme göre çift prim alacağı biildirildi.
'ŞAŞIRTICI OLMAMALI'
Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, ligin en çok transfer yapan, en iyi kadrosuna sahip takımlarından biri olan Fenerbahçe karşısında zor bir maç oynayacaklarını söyledi. Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor deplasmanında puan kaybettiğini, takımının da 2 maçı kazandığını hatırlatan Ceylan, takımının moral ve motivasyonunun iyi olduğunu belirtti. Fenerbahçe deplasmanında puan hedeflediklerini vurgulayan Ceylan, "Puan ya da puanlarla dönmemiz, hiç kimse için şaşırtıcı olmamalı" dedi.

FOTOĞRAFLI