MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde bir işletme, Hollanda'nın ünlü plaj eğlencelerinden Totally Summer Partisi'ne ev sahipliği yaptı. Partiye katılan 1800 Hollandalı, doyasıya eğlendi.
İçmeler'deki Nirvana Beach'te, dün gece, Hollanda'nın ünlü plaj eğlencelerinden Totally Summer Partisi düzenlendi. Hollandalı ünlü DJ'ler Feestdjruud, Sam O Neall ve Robba Rovega'nın performansı eşliğinde 1800 Hollandalı, çılgınca eğlendi. Güneş batarken başlayan parti, gece yarısına kadar sürdü. Partiye katılanlar eğlencenin tadına vardı.
HER ŞEYİ ONLAR ORGANİZE ETTİ
Parti hakkında bilgi veren işletme sahibi İlyas Tülü, "İbiza ve Miami'de düzenlenen bu muhteşem organizasyon; Türkiye'de sadece Marmaris'te yapılıyor. Bu yıl beşinci kez bu partiye ev sahipliği yapıyoruz. Kapı girişleri dahil her şeyi kendileri organize ediyorlar. Biz sadece parti organizasyonuna mekanımızı açıyoruz. Bugün burada 1800 kişi var. Partiye katılanların yaş ortalaması 20 ila 28 arasında değişiyor. Sadece bu parti için Hollanda'dan gelen turistler var. Böyle bir partiye ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz" dedi.

FOTOĞRAFLI