Denizli’de yaşayan ve Epidermolysis Bullosa hastalığı ile yaşam mücadelesi veren 13 yaşındaki Mesut Bilgihan’ın modifiye araç tutkusu, Denizli Astra Life Grubu üyeleri tarafından yerine getirildi. Çok sayıda modifiyeli aracı karşısında gören Mesut ise büyük mutluluk yaşadı.
Denizli’de Epidermolysis Bullosa hastalığı ile mücadele eden 13 yaşındaki Mesut Bilgihan’ın modifiyeli araçlara olan tutkusu, Denizlili araç severleri harekete geçirdi.
HASTALIĞININ TEDAVİSİ YOK
Denizli’de oturan Nurgül Bilgihan’ın dört çocuğundan biri olan ve Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Mesut’a bir tür deri hastalığı olan EB teşhisi konuldu. Doğuştan EB hastası olan minik Mesut’un vücudunun herhangi bir yeri, sert bir cisimle temas ettiğinde kanıyor ve şekli bozuluyor. Hastalığın tedavisinin olmadığını belirten doktorlar, Mesut’un yaşaması için mücadele ediyor. Denizlili hayırseverlerin desteği ile hayatta kalmaya çalışan 13 yaşındaki Mesut Bilgihan’ın en büyük tutkusu olan modifiyeli araçlar ise Denizlili işadamı Önder Kapusuz tarafından yerine getirildi.
FACEBOOK’TAN GÖRDÜ
Mesut’un bu tutkusunu facebook hesabından gördüğünü ve Denizlili Astra Life Grubu ile bağlantıya geçtiğini belirten Kapusuz, "Mesut’un mutlu olması için Astra Life Grubu ile bağlantıya geçtik. Arkadaşlarımızda böyle bir işte yer almanın kendilerini mutlu edeceklerini belirterek, bugün modifiyeli araçlarıyla Mesut’u ziyaret ettiler. Mesut’un mutluluğu bizlerin sevindirdi" dedi.
"HER ZAMAN MESUT’UN YAYINDAYIZ"
Denizli Astra Life Grup Sözcüsü Utku Ünal da, Mesut’un bu isteğini yerine getirmenin kendileri için büyük mutluluk olduğunu belirterek, "Arkadaşlarımız ile bugün Mesut’un yanındayız. Araçlarımız ile Mesut’u gezdireceğiz ve araçlarımızı Mesut’a tanıtacağız. Her zaman Mesut’un yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyoruz" diye konuştu.
13 yaşındaki Mesut Bilgihan’a sürpriz yapan grup üyeleri, Mesut ile hatıra fotoğraf çektirip araçlarını tanıttı. Karşısında çok sayıda modifiyeli aracı gören Mesut ise büyük mutluluk yaşadı.