Düzce Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan etkinliklerini bu yıl da yapıyor. Buna göre Ramazan ayı boyunca her akşam iftar sonrası program hazırlandı.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ramazan etkinlikleri kapsamında her akşam için ayrı program hazırlandı. Ay boyunca hafta sonları için de çeşitli sanatçılar Düzcelilerle buluşacak.
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmesi üzerine ilan edilen üç günlük milli yas nedeniyle 19 Haziran Cuma günü yapılacak İkbal Gülpınar söyleşisi ve çeşitli çocuk etkinlikleri iptal edilmişti.
Bunun dışında Ramazan ayının ilk hafta sonunda etkinlikler hazırlanan programa uygun şekilde devam edecek. Bu kapsamda 20 Haziran Cumartesi günü Anıt Park meydanında kurulan sahnede Zahid-Ül Kevseri İlahi Grubu ile Türk Musıki Sanatçısı Bekir Ünlüataer sahne alacak.
Kalıcı konutlar bölgesinde kurulan Ramazan sokağında da Türk Musıki Sanatçısı Agah sahne alacak. Yine aynı sahnede özellikle çocuklara yönelik olarak Hacivat ve Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Nasrettin Hoca, Kukla, Jonglör, Sihirbaz gösterileri, Orta Oyunu, Skeçler, Meddah, Ateşbaz, Kavuklu Pişekar, ve çeşitli yarışmalar yapılacak.