Ferah IŞIK/DENİZLİ,()- DENİZLİSPOR'un son transferi olarak yuvaya döndürdüğü Recep Niyaz, kulübün altyapısında yetişen bir başka yetenek Şevki Çınar ile yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyor. Çocukluklarından itibaren altyapıda birlikte forma giyen aynı yaştaki ikilinin yolları, 5 yıl önce Recep henüz 15 yaşında Fenerbahçe'ye transfer olunca ayrıldı. Aradan geçen süreçte genç yıldız adayı Bucaspor ve Samsunspor formaları da giyerken Şevki, Denizlispor'da profesyonel olup takımın değişilmezleri arasına ismini yazdırdı.
Yolları yeniden Denizlispor'da kesişen 20 yaşındaki futbolculardan Recep, Şevki'yi çok sevdiğini ve kısa süre içinde form tutup birlikte güzel işler başaracaklarını söyleyerek, "Bize büyük emekler veren Denizlispor'a borcumuzu ödemenin zamanı geldi. Şevki'ye gözüm kapalı pas atabilirim. Çünkü, ne zaman ne yapacağını iyi bilirim" dedi.
Şevki ise, "Recep tanıdığım en yetenekli oyunculardan biri. Transferde daha yüksek rakamlar veren kulüpler olmasına rağmen Denizlispor'u tercih etti. Yeniden bir araya geldiğimiz için mutluyum" diye konuştu.