DENİZLİSPOR Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Davraz kampına götürdüğü 9 genç futbolcudan 4 ya da 5'inin lig kadrosunda yer alacağını söyledi. Altyapıdan yetişen Alperen Yazıcı, Mustafa Diler, Berat Ustabaşı, Muhammet Emel, Emin Can Konuk, Sercan Gezici, Şefik Canerel, Asil Kağan Güler ve Burak Yılmaz'ın performansından memnun olduğunu belirten Altıparmak, "Çok yetenekli gençlerimiz var. Belki de yeni sezonda eni iyi transferlerimiz onların arasından çıkacak" diye konuştu.
Davraz'da günde iki antrenman yaparak lige hazırlandıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, Samsunspor'dan transfer ettikleri Tuna Üzümcü'nün kampa yarın katılacağını söyleyerek, "Bu hafta içinde büyük ihtimalle yeni transferlerimiz olacak. Kaliteli bir yabancı oyuncu ile bir iki güne kadar anlaşacağız. Ekonomik açıdan yeterince rahat konumda olmadığımız için çalışmalarımız biraz ağır gidiyor. Ancak hedefimiz Kızılcahamam kampına kadar transferi bitirmek" dedi.
İYİ Kİ DOĞDUN CİHAN
Denizlispor'un başarılı futbolcusu Cihan, 26'ıncı doğum gününü Davraz kampında kutladı. Otel yönetiminin hazırlattığı pastayı teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarıyla birlikte kesen Cihan, "Geçen sezon uzun süren bir sakatlık döneminin ardından elimden geldiğince takımıma yararlı olmaya çalıştım. Bu sezon daha iyi performans sergileyeceğime inanıyorum" dedi.,

FOTOĞRAF