Tarım Kredi Kooperatifleri Mersin Bölge Birliği’nde Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken aynı Bölge Birliğine Bölge Müdürü olarak atanan Hayati Boğa, düzenlenen törenle görevi Bölge Müdürü Osman Nuri Okumuş’dan devraldı.
Bölge Birliği hizmet binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Osman Nuri Okumuş, “Beş yılı aşkın bir süredir Bölge Müdürü olarak görev yaptığım Mersin Bölge Birliğinden emekli olurken iyi duygularla ve gururla ayrılıyorum. Ayrılsam da buraya olan gönül bağım devam edecek. Görev yaptığım zaman zarfında belirlediğimiz hedefler doğrultusunda sizlerle birlikte güzel işlere imza attık; başarılar elde ettik. Bu hedefler ve atılan adımlar bundan sonra da devam edecektir. Göreve atanan yeni Bölge Müdürü kardeşim Hayati Boğa’ya bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Hayati Boğa ise Bölge Birliğindeki hizmetlerini kaldığı yerden daha ileri götürüleceğini kaydeden kaydederek, "Mesai arkadaşlarımızla birlikte el birliği ile daha iyi ve güzel şeyler yaparak yolumuza devam edeceğiz. Yöre çiftçisine ve ortaklarına verilen hizmetler bundan sonra daha da artarak devam edecektir. Bu bir bayrak yarışıdır, nöbet değişimidir. Hepimize hayırlı olsun. Bizler Tarım Kredi Kooperatifleri için çalışacağız. Çiftçi ve ortaklarımıza hizmet verecek, bunun yarışını yapacağız. Tarım Kredi Kooperatiflerini en iyi şekilde tanıtacak, kurum için iyi şeyler yapacağız" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Boğa, Osman Nuri Okumuş’a ’Mersin Bölge Birliğinde göreviniz süresince, Türk tarımına, çiftçisine, Bölge Birliğimize ve teşkilatımıza verdiğiniz emekler asla unutulmayacaktır. Verdiğiniz hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunarız’ yazılı bir teşekkür plaketi verdi.