PTT 1. Lig’in 8. haftasında Adanaspor evinde Altınordu’ya 4-2 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, "Son dört haftadaki çıkışımızı sürdürmek istiyorduk, devam ettiremedik. Oyuna istekli ve tempolu başladık. İstediğimiz gibi maça başladık. Galibiyet golünü de bulduk. Daha sonrasında kaptırdığımız toplardan golü kalemizde gördük. İkinci yarıya da tempolu başladık. Tolgahan Acar çok önemli kurtarışlar yaptı veya biz becerisizlik yaptık. Sahadaki bütün oyuncularımızı kutlarım ama kırmızı kart gören oyuncumuz Uğur’u affedemiyorum. Rakibine çok dengesiz bir müdahalede bulundu. Hakem de haklı olarak kırmızı kartına başvurdu. Oyuncuyu bu hareketinden dolayı affedemiyorum. Uğur çok ders alacak ya da daha çok ders vereceğiz. Altınordu takımını kutlarım. Altınordu mağlubiyetini takımıma yakıştıramıyorum. Gelecek hafta Adana derbisi var. Adana’ya yakışır bir derbi olmasını temenni ediyorum. Fair-play ruhunun kazanacağı bir karşılaşması olması hak edenin kazanacağı bir müsabaka olmasını diliyorum” dedi.
ALTINORDU CEPHESİ
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise karşılaşma sonrasında basın toplantısında, “Her iki takım da lige kötü başlangıç yaptılar. Son haftalarda iki takım da çıkış yakalayarak galibiyet aldı. Altınordu olarak çıkışımızı sürdürdüğümüz için çok mutluyuz. Önemli olan disiplinden kopmadan tempoyu arttırarak mücadele etmekti. Bu mücadele sonucunda 1-1’i yakaladık. Tempoyu artırarak 2-1 yakaladık. Kırmızı kart bazen takımlarda ters motiveye dönüşebiliyor. Adanaspor’da bu oldu. Rakip daha istekli oynadı ve 2-2’yi yakaladı. Kalecimiz Tolgahan’ın çıkartığı pozisyonlar var. Daha sonrasında yine istediğimiz oyunu oynayarak 3-2’yi yakaladık son dakika attığımız gol ile sahadan 4-2 galibiyetle ayrıldık. Oyuncularımı kutlarım" şeklinde konuştu