Hollanda’da faal futbol oynadıktan sonra belediye başkanlığı görevini yürüten eski futbolcuların oluşturduğu "We Play Football For Good Goal, Leprosa Foundatıon" Güzel Gol ve İyi Futbol İçin Dostluk ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, tatil yaptıkları Antalya’nın Manavgat ilçesinde, ülkelerine dönmeden önce Antalya Sportif Faaliyetler Derneği (ASFAD) ile maç yaptı.
1970’li yıllardan tanınan Hollandalı hakem A.V. Gemert’in orta hekemliğini üstlendiği, Bülent Demir, Ahmet Büyükayvaz yardımcı, Bilal Bayram’ın da dördüncü hakem olarak görev yaptığı karşılaşmayı Türk ekibi 5-3 kazandı.
Maç öncesinde ASFAD Başkanı Ayhan Dolma konuklara üzerinde Atatürk silüeti bulunan tişört ile Atatürk ve Türk bayrağı resimli kravat hediye ederken, "Bizler gittiğimiz her yerde futbolu dostluk ve kardeşliği pekiştirmek için bir araç olarak kullanıyoruz. Dünyada savaşlar olmasın, insanlar ölmesin, din, dil ve ırk ayrımı olmasın istiyoruz" dedi.
Maç sonunda bir konuşma yapan; Hollanda Asten Belediye Başkanı ve aynı zamanda dernek başkanlığını da yürüten Mr. Huber Vos ise, "Takımımızın adı Dutch Mayors Footballteam.Bizler aynı zamanda güzel gol ve futbol için dostluk ve dayanışma derneğiyiz. Takımımız 50 yaşın üzerinde kurulmuş bir kadrodan ve belediye başkanlarından oluşuyor. Daha önceleri Barcelona ve Real Madrid takımlarının veteranları ile de maç yapmıştık. İspanya, İtalya, Fransa gibi ülkelere ziyaretlerimiz oldu. Türkler çok sıcakkanlı insanlar. Türkiye ve Antalya çok güzel" diye konuştu.