Akdeniz Üniversitesi'nde Güzel Sanatlar Fakültesi'nde yaşanan taciz olayını teşhir etmek için toplanan üniversiteli kız öğrenciler sınıf sınıf dolaşıp olayı duyurdu. Ellerinde tacizci olduğunu iddia ettikleri öğrencinin fotoğrafını taşıyan kızlar sınıfı basıp dersi dağıttı. Ders anlatan öğretim görevlisiyle de tartışan öğrenciler ile sınıftakiler arasında arbede yaşandı.

'Tacizden hesabı kadınlar soracak' sloganlarıyla sınıftan ayrılan kız öğrenciler, bu kez 'tacizciyi' okulda aramaya devam etti. Sloganlarla okulu dolaşan öğrencilere, diğer öğrenciler de alkışlarla destek verdi. Protestocular derste bulamadıkları öğrenciyi kantinde otururken bulunca ortalık karıştı.

'Kendisi burda, işte pişkin pişkin oturmakta... Sen nasıl bir kadına dokunabilirsin, hakkın var mı' diye bağıran bir kız öğrencilere bir süre sonra üniversitenin güvenlik görevlileri müdahale etti.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Tacizci olduğunu iddia ettikleri öğrencinin üzerine bardak fırlatan kız öğrenciler, öğrencinin güvenlik görevlileri tarafından götürülmesinin ardından dağıldı.

Ancak tartışmalar bitmedi. Sosyal medyada görüntülerin yayınlanmasının ardından okul ikiye bölündü.