RUSYA’nın Nijni Novgorod kentinde önceki gün gerçekleşen 6 çocuğun hamile olan anneleriyle birlikte baltayla öldürüldükleri katliamda korkunç bir gerçek ortaya çıktı. Kayınvalidesini de öldürmeye gittiği sanılan ve evden kaçarken polis tarafından vurularak yakalanan zanlı Oleg Belov’un (52) sürekli eşi ve çocuklarına şiddet uyguladığı anlaşıldı.
VAHŞET! 6 ÇOCUK BALTAYLA ÖLDÜRÜLDÜ VAHŞET! 6 ÇOCUK BALTAYLA ÖLDÜRÜLDÜ

Korkunç gerçek ise annenin “Kocam hepimizi öldürüyor” şeklindeki çığlıklarına karşın hiçbir komşusunun yardım etmemesi ve polise haber vermemesi. Polise ifade veren komşular, aile içi şiddetin sürekli olduğu evden 25 Temmuz sabah saat 07.00’de yardım çığlıkları geldiğini ancak olağan bir durum olduğu için polise haber vermediklerini söyledi. Şizofren ve dini bir tarikata üye olduğu iddia edilen Oleg Belov’un en büyüğü 6 yaşında olan çocuklarını kreşten 24 Temmuz günü tatile gittiklerini belirterek aldığı tespit edildi.

Oleg Belov’un, 25 Temmuz günü gerçekleştirdiği sanılan katliamdan sonra eşi Julia Belov ve 6 çocuğunu parçalayarak torbalara doldurduğu ve gömmeyi beklediği ifade edildi. Öte yandan, evlerinin yakınında birden fazla bıçak darbesiyle öldürülmüş halde bulunan bornoza sarılı yaşlı kadının da Belov tarafından daha önce öldürülen öz annesi Nizhny Novgorod olduğu belirlendi.
2011’de aile içi şiddet davasında mahkemenin çocukların velayetini anneye vermek istediği ancak çocuklara tek başına bakamayacağını söyleyen annenin bu teklifi reddederek, Oleg Belovile birlikte yaşamaya devam ettiği kaydedildi. Belov’un 2014 yılında da 19 yaşında bir kızı tecavüz ettikten sonra öldürmüş olabileceği belirtiliyor. 

habertürk