Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) 15. Olağan genel kurul toplantısını yaptı. SÖGİAD’ın yeni yönetim kurulu başkanı Reşat Er oldu.
Söke’de 54 üyesi bulunan 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren SÖGİAD’ta başkan Mehmet Yabancı, başkanlık bayrağını yeni başkan Reşat Er’e devretti. Dernek binasında yapılan genel kurul toplantısında EGAFED Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Efkan Ceylan’da bulundu. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan toplantıda açılış konuşmasını mevcut başkan Mehmet Yabancı yaptı. Görev yaptıkları iki yıl boyunca Söke’nin sorunlarını yakından takip edip, gerekli mevkiler ile görüşmeler yaptıklarını ve çözüm önerilerini sunduklarını belirten Yabancı; yeni yönetim kurulu ve dernek üyelerinin iki yıl sonra SÖGİAD’ı daha ileri götüreceklerine inancının tam olduğunu söyledi.
EGAFED YİK Başkanı Efkan Ceylan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında ülkede ve dünyada yaşanan terör odaklı olayların herkesin içini acıttığını belirterek; “Barış ve huzur hepimizin ortak dileği olmalıdır” dedi. 2014 yılında Aydın ili ihracat rakamlarının sevindirici olsa da yeterli olmadığını belirten Efkan Ceylan; “Aydın ekonomisinin daha ileri gidebilmesinin anahtarı elbette genç, girişimci ve vizyon sahibi iş adamları ile mümkün olacaktır” dedi. 20 yılı geride bırakan SÖGİAD’ın bugüne kadar Söke için önemli işler yaptığını belirten Ceylan; yeni yönetime de başarılar diledi.
Yapılan genel kurulda Reşat Er Başkanlığı’ndaki SÖGİAD yönetim kurulunda Bilal Ülker, Burak Semerci, Metin Sakalar, Av. Ersin Bayri, Fatih Bozkaya, Hakan Bingöl yer alan isimler oldu. SÖGİAD’ın yeni Başkanı Reşat Er; “SÖGİAD Söke’nin en önemli STK’larının başında gelmektedir. Söke’de birçok sorunun takipçisi ve çözüm noktası olmuştur. Olmaya da devam edecektir” dedi.