Eğitim Bir-Sen 2 no’lu şubenin düzenlemiş olduğu “Gazzeli Yetimler Hatıra Ormanı İçin 1000 Ağaç Dikme’ kampanyası yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Muttalip mahallesi mevkiinde düzenlenen ağaç dikme etkinliğine Ak Parti aday adayı Prof. Dr. Arzu Çiçek, Orman Bölge Müdürlüğü İşletme Müdürü Akın Akman ve Eğitim Bir-Sen 2 no’ lu şube başkanı Abdurrahman Yıldırım ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. Etkinliğin ilk etabında 1000 ağaç için ayrılan alana 220 adet fidan dikildi.
Etkinlikle ilgili görüşlerini dile getiren Prof. Dr. Arzu Çiçek “Ormanlar bir ülkenin akciğerleri ve doğal güzellik kaynağıdır. Bizim için orman, hava gibi, su gibi, ekmek gibi ihtiyaç duyduğumuz doğal kaynaklardandır. Binlerce bitki ve hayvan türünün yaşadığı ormanların faydalarını saymakla bitiremeyiz. Her orman bir oksijen ve yağmur fabrikası gibidir. Ormanları korumak hepimizin görevidir. Ağaç dikerek yeni ormanlar oluşmasını sağlamalıyız. Bizde diktiğimiz fidanlarla ormanlarımıza bir nebze olsun katkı vermeye çalıştık. Bu güzel etkinliği gerçekleştiren arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.