Mersin İdmanyurdu’nun genç kalecisi Zülfikar Yıldırım, Galatasaray maçına ilişkin yaptığı açıklamada, “Puan almamız gerekiyordu ve aldığımız için çok sevinçliyiz” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Mersin İdmanyurdu, sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mersin ekibinin kalecisi Zülfikar Yıldırım, “Puan almamız gerekiyordu. 3 haftadır puan alamadık. Galatasaray maçının zor geçeceğini biliyorduk. Hava şartları da kötüydü. Milli arada iyi konsantre olduk. Bu maçta kesinlikle puan almamız gerektiğini konuştuk. Çok sevinçliyiz ve inşallah böyle de devam ederiz” dedi.
“BİLEREK YAPMADIM”
Bir basın mensubunun, ‘Oyunu soğutmaya yönelik hareketler yaptığınız için eleştiri aldınız’ şeklindeki söylemini değerlendiren Yıldırım, “Bilerek yapmadım. Direğe çarptım ve diğer pozisyonda da belimin üstüne düştüm. Diğerleri de profesyonel futbolun içinde olan şeyler. Puan aldığımız için çok sevinçliyiz. Takım arkadaşlarımın hepsinin ayağına sağlık” diye konuştu.