Fatih TURAN / TRABZON,()– TRABZONSPOR'un başkan adaylarından Temel Eyüboğlu, güçlü bir Trabzonspor yaratmayı hedeflediklerini belirtti, "Borçlu bir Trabzonspor değil de hedefi olan bir Trabzonspor yaratmak için mücadele vereceğiz” dedi.
Temel Eyüboğlu, 5-6 Aralık’ta gerçekleştirilecek kongre için Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda  bulundu. Güçlü bir Trabzonspor yaratmak istediklerini vurgulayan Temel Eyüboğlu, şunları söyledi:
"Trabzonspor’umuza nasıl faydalı olabiliriz, bu sevdamızı nasıl daha çok güçlendirmek için aday olduk. Sokağa çıkıldığında herkes Trabzonspor’u konuşuyor. Kulübün son günlerdeki gidişatını hepimiz görüyoruz. Sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu bir seçimdir. Seçim de sandıkta kazanılır. Bizler çalışıyor. İnşallah kazanan Trabzonspor olacak. Burada adayların isimlerinin değil, kazanın Trabzonspor olması için yola çıktık. Trabzonspor’u sadece futbolda değil, diğer spor branşlarında da daha iyi yerlere getirmek için ben ve yönetimim hazırlıklarımızı ve programımızı yaptık."
KULAÇOĞLU’NDAN İMZA GÜNÜ
Bu arada Trabzonspor’un önceki kongrede başkan adaylarından Prof.Dr.Hakan Kulaçoğlu, yarın yeni çıkan kitabının imza gününde okurları ve Trabzonspor taraftarlarıyla bir araya gelecek. Zorlu Otel’de saat 13.30’da düzenlenecek imza gününde, "Hep uzağa pek ağır" isimli kitabını imzalayacak olan Prof.Kulaçoğlu, ardından Trabzonspor konulu söyleşi gerçekleştirecek.

FOTOĞRAFLI