GİRESUN (AA) -  Görele Belediyesince Kumyalı Mahallesi Dereiçi Sokak'ta bulunan stabilize yola betonlama çalışması yapılarak engelli vatandaşların kullımına uygun hale getirildi.

Belediye Başkanı Tolga Erener, gazetecilere yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların her daim hizmetinde olmaya, onların sorunlarını çözmeye devam edeceklerini söyledi.

Engellilerin sosyal yaşantılarına sosyal alanlar yaratmanın bir görev mahiyetinde olduğunu belirten Erener, şöyle konuştu:

"Engelli vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirip yerine getirmeye devam ediyoruz. İlçemizin Kumyalı Mahallesi Dereiçi sokakta engeli vatandaşlarımızın kullanamadığı stabilize yolu kullanılabilecek bir yol hale getirdik. Yolun karayoluna bağlantısını da yaptık. Kısa sürede çevre düzenlemesi ile birlikte yolumuzu çok daha güzel bir hale getireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun."

Kumyalı Mahallesi'nde ikamet engelli vatandaşlardan Bülbül Genç ise kendileri için çok zor olan bir engelin daha ortadan kalktığını belirterek, çalışmalarından dolayı Başkan Erener ve çalışma ekibine teşekkür etti.