AMASYA (AA) - Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Belediyesi'ne ait futbol yaz okulunu ziyaret ederek minik futbolcularla sohbet etti.

Özdemir'e ziyareti sırasında, Amasya Belediye Spor Başkanı Fatih Yancı, Amasya Belediye Spor Başkan Yardımcısı Yılmaz Karaca, Amasya Belediye Spor Yönetim Kurulu üyeleri ve belediye birim müdürleri eşlik etti.

Özdemir, burada yaptığı konuşmada, çocuklarını genç yaşta spora alıştıran ve kendilerine emanet eden ailelere teşekkür ederek, sporun her dalına Amasya Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Amasya Belediye Spor Futbol Yaz Okuluna bu yıl 180 sporcunun kayıt yaptırdığını belirten Özdemir, "Futbol yaz okulumuzda, antrenörümüz Hasan Nalcı ve eski sporcularımızdan olan Yiğit Veysel Yumak, Recep Şahin, Recep Dümen, kaleci antrenörü Kenan İmrol, yardımcı personelimiz Recep Köse, Burak Gedizli , Ahmet Berke Karaca ve Mustafa Tufanoğlu nezaretinde haftanın 5 günü sabah ve akşam grubu olarak eğitim verilmektedir. Ben bu güzel işte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Özdemir, daha sonra sporcularla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.