Samsun’da Bulvar Alışveriş Merkezi (AVM), arefe günü 00.00’a kadar yapılan 100 TL ve üzeri alışverişte otomobil kazanma fırsatı sunuyor.
Bulvar AVM’den yapılan açıklamada, “6 Nisan-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlediğimiz çekiliş kampanyası ile de bayram alışverişlerini Bulvar AVM’den yapan ziyaretçilerimize avantajlarını ikiye katlama fırsatı veriyoruz. Arefe günü 00.00’a kadar, toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ve yapmış olduğu alışverişleri kampanya masasına kayıt ettiren herkes, Citroen C4 Cactus otomobil, çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi ve led TV kazanma fırsatı elde edecek. Çekiliş 31 Temmuz’da gerçekleşecek. Bayram alışverişlerini Bulvar AVM’den yapanlar şansını artıracak” denildi.
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Bulvar AVM’de dünya markaları Ramazan Bayramı’na özel indirimlerle giriyor. Bulvar AVM, birbirinden avantajlı kampanyalarla sizleri alışverişe davet ediyor. Kadın, erkek, çocuk, ayakkabı, kozmetik, teknoloji, ev ve yaşam kategorilerindeki indirim fırsatları ile bayrama kazançlı girilecek. Yerli ve yabancı 44 markayı bünyesinde bulunduran Bulvar AVM, alışverişlerinizi keyfe dönüştürecek bu nedenle de alışveriş saatleri uzatıldı. Rahat rahat alışveriş imkanı tanıyabilmek adına arefe günü en erken kapanış saati 00.00 olarak belirlendi.”