Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, 2-1’lik Adanaspor galibiyeti sonrası, "Bir hedefe baş koyduk, o hedef doğrultusunda da ne gerekiyorsa hep beraber yapacağız" dedi.
Adanaspor galibiyeti ile liderliğini sürdüren Samsunspor’da teknik direktör Ümit Özat maçtan sonra yaptığı basın açıklaması ile oyuncularına teşekkür etti.
Zor bir maçtan önemli bir 3 puan aldıklarını belirten Özat, “Erdi’yi kötü oynadığı için çıkartmadım. Takım olarak ilk 15 dakikada bu sezonun en iyi başlangıcını yaptık. Golden önce Musa’nın kafa topu gol olsa, ne Erdi’nin sarı kartı olacak, ne de Erdi, oyundan çıkacaktı. Erdi’nin sarı kartı vardı. Rakip 1-0 öne geçti. Bastırdığımız zaman kontra yeme durumumuz var. Rakip hem sarı kartlı oyuncunun üstüne oynamasın hem de yaş sahada kayar, çeker diye çıkardım. Ben onda ısrar da edeceğim. Bu maç olur. Bir daha ki maç olur bilmem. Onun boy avantajını kullanmak istiyoruz. Yediğimiz golde uzun boyuna rağmen topu rakibe vurdursa da yapacak bir şey yok. Böyle şeyler oluyor. Yan top olduğu zaman ödümüz kopuyor. Kaleci niye var? Ellerini kullanmak için. 6 pasın üstündeki topa Bekir’in çıkması lazım. Kazanırken eleştiriyorum. Kaybedip de suçu başkasına atan bir teknik adam olarak konuşmuyorum. Golden sonra da birkaç pozisyonda daha çıkıp topu alması lazımdı. Devre arası bir gelsin, şimdilik istediğimiz gibi gidiyor her şey. Ama eksiğimizin olduğu bir gerçek. İnsanlar en büyük hataları iyi giderken yaparlar. Başarı bazen insanların gözünü kör eder. Oyun olarak da eksiklerimiz var. Oyuncu olarak da eksiklerimiz var. Madem bir hedefe baş koyduk. O hedef doğrultusunda da ne gerekiyorsa onu hep beraber yapacağız. Oyuncularıma göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.