Şehit ve gazi aileleri iftar programlarının sonuncusu Bilecik’in Söğüt ilçesinde Vali Tahir Büyükakın’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri ile biraraya gelen Vali Büyükakın "Şehitlerimizin emaneti olan sizler için ne yapsak az. Kapımız size sonuna kadar, her zaman açık" diyerek tüm şehitleri rahmetle andı. "Gözlerini kırpmadan canlarını veren yiğitlerimiz için ne yapsak azdır, bunu çok iyi biliyoruz" diyen Vali Büyükakın şehit aileleri, gazilerimiz ve aileleri için yürütülen hizmetlerin bizzat ve titizlikle takip ettiğini ifade etti. Ramazan ayı boyunca ilçelerde şehit ve gazi aileleri ile buluşmaktan gurur duyduğunu dile getiren Büyükakın, tüm şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilenerek tek tek sohbet etti. İftara katılan aileler de Vali Büyükakın’a teşekkür ederek kendilerini unutmadığı için mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

İftar programına, Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürü Gülser Ustaoğlu, Söğüt Kaymakamı Murat Öztürk, Söğüt Belediye Başkan Vekili Erdoğan Alan, Bilecik İl Jandarma Komutan Vekili Albay Muammer Ergaş, Söğüt Jandarma Ulaştırma Eğitim Merkez Komutanı Albay Deniz Özaslan ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Coşkun Bartın ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Özcan katıldı.

Vali Büyükakın, iftar sonrasında beraberindekilerle birlikte iki aileyi ziyaret ederek, sohbet etti.