Yeşilyurt Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü’nde bugün 500’üncü nikah kıyıldı. 2015 yılındaki 500’üncü nikahı ise Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat kıydı.
Yeşilyurt ilçesinde 2015 yılının 10 ayına şuna kadar 500 resmi nikah kıyıldı. Belediye Başkanı Polat tarafından kıyılan 500’üncü resmi nikahta Esra ile İrfan ve Suat Gül çiftleri düzenlenen tören ile hayatlarını birleştirdi. Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt sınırlarımız içerisinde evlenen her çiftimize günün anlam ve önemine binaen çam sakızı çoban armağanı bir hediyemiz var. Bugün nikah akdini gerçekleştirdiğimiz genç çiftlerimiz iki kardeş ve aynı anda nikah akdini gerçekleştirmek için birlikte Evlendirme Müdürlüğümüze müracaat etmişler ve aynı anda nikah işlemlerini gerçekleştirmek istemişler. Üstelik 2015 yılında Evlendirme Müdürlüğümüzün 500. nikahı. Bu anlamlı ve özel anlarında birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Çiftlerimize ömür boyu sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum” diye konuştu.
Nikahın ardından ise Başkan Polat genç çiftlere üzerinde çiftlerin isimlerinin yazılı olduğu kalem, Kuran-i Kerim, ilmihal, kahve seti, çikolata ve kayısıdan oluşan hediyeler takdim etti.