TOKAT (AA) - Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor'un oyuncusu Ali Samet İçmeğiz'in 2013 yılında boşandığı ve 4 ay önce yeniden evlendiği eşi, evlilik yıl dönümlerinde sürpriz düğün organize etti. 

Tokat Öğretmenevi'nde düzenlenen organizasyonda takım arkadaşlarının yardımıyla salona davet edilen Ali Samet İçmeğiz, düğün programı ile karşılaşınca şaşkınlık yaşadı. 2010 yılında öğretmenevinde düzenlenen düğünle dünya evine giren çift, yine aynı yerde aynı müzikle o günü tekrar yaşadı.

İlk olarak dans eden çift, daha sonra pasta kesti. 2,5 yaşındaki çocukları Emir Berk ile her iki tarafın akrabalarının katıldığı düğün oyun havası ve eğlencenin ardından sona erdi.

Damla İçmeğiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 yıl önce Öğretmenevi'nde düğün yaptıklarını söyledi.

Kısa bir ayrılık yaşadıklarını anlatan İçmeğiz, "2,5 yaşında bir oğlumuz var. Tekrar barışalı 4 ay oldu. Ben de böyle küçük bir sürpriz düğün yapmak istedim, bu evlendiğimiz yerde. Bu kez çocuğumuzla beraber" dedi.

Ali Samet İçmeğiz, çok şaşırdığını belirterek, "Eşime çok teşekkür ediyorum. İkinci bahar diyorlar ya oğlumla birlikte ikinci düğünümü yaşadım. Herkese teşekkür ediyorum, çok mutlu oldum" ifadelerini kullandı.