Nedim KOVAN/ORDU, () - ORDU'da okul kıyafeti ve tekstil ürünleri üretimiyle satışını yapan dört ortaklı bir firma, şehit ve gazi çocuklarına okul kıyafetini hediye olarak veriyor.
Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde, okul kıyafeti ve tekstil ürünleri üretimiyle satışını yapan  firma işyerine üzerinde Türk bayrağı olan 'Bu vatan toprağı için kanını akıtmış tüm şehit ve gazi çocuklarımızın okul kıyafetleri firmamızın hediyesidir' yazılı pankart astı. Ordu'da başlattıkları kampanyanın değişik sektörlerde Türkiye geneline yayılmasını hedeflediklerini belirten firmanın ortaklarından evli ve 2 çocuk babası 20 yıllık esnaf Ali Şen, okul sezonu boyunca şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz okul kıyafeti hediye edeceklerini söyledi. Şehit ve gazi çocuklarının mağazaya başvurmalarını da isteyen Ali Şen şunları söyledi:
"Bu okul sezonunda dört ortak arkadaşımızla birlikte ülkemizde şehit ve gazi ailelerimizi unutmayalım istedik. Onlar bu ülkede bizim güvenliğimiz için, ülkemizin geleceği için canlarını verdiler. Bizde bu hassas dönemde bu hassasiyeti göz önüne alarak 20 Ağustos'ta açacağımız okul sezonu boyunca Eylül sonuna kadar şehit ve gazi ailelerimizin çocuklarının okul kıyafetlerini ücretsiz olarak vermeyi uygun gördük. Bizde onların dertlerine, yaralarına fayda sağlayalım. Bu yaptığımız hareketle Ordu ve Türkiye genelinde şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayalım istedik. Türk halkı vefalıdır, hassastır, şehit ve gazilerine her zaman sahip çıkacaktır. Umarım bu yaptığımız hareketle birlikte Türkiye genelinde diğer sektörlerde insanlarımız da bu hassasiyeti gösterirler."

FOTOĞRAFLI