Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşiyle boşanma aşamasında olan ve bir banka şubesine gelen Harun N., kayınpederi ve eşinin akrabalarıyla karşılaştı. Harun N. yanında bulunan akrabası Ziya N. ile birlikte, kayınpederi Özdemir Sadıklı ile banka içinde tartışmaya başladı. Banka çıkışında tartışma kavgaya dönüşünce Harun N., önce bıçağını çıkarıp kayınpederi Özdemir Sadıklı, Ali Sadıklı, Aydemir Sadıklı ve Yavuz Sadıklı'ya saldırdı.
Kayınpeder Özdemir Sadıklı da tabancasını çıkarıp ateş edince, bu kez üzerindeki tabancayı çeken Harun N., peş peşe ateş ederek Özdemir Sadıklı, Ali Sadıklı, Aydemir Sadıklı ve Yavuz Sadıklı'yı yaraladı.
Ardından silahını bırakan Harun N., yerde kanlar içindeki kayınpederi Özdemir Sadıklı'yı yumruklayıp, tekmeledi. Yaralılar çağrılan sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis Harun N.'yi gözaltına aldı.
Banka önündeki 4 aracın da isabet eden kurşunlardan hasar gördüğü bu olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayda hastaneye kaldırılan Ali Sadıklı Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özdemir Sadıklı'nın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.