Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve İl Genel Meclisi Başkanı Vacip Durdubaş ile ilçenin TSO Başkanı Eran Civak, Esnaf Odası Başkanı İsmet Akdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Muhtarlar Derneği Başkanı Muhterem Benli, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yumurtacı’dan oluşan heyet, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.
Devrek Meslek Yüksekokulunun gelişimi ve son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlar dolayısıyla Rektör Özer’e teşekkür eden Başkan Semerci ve beraberindekiler, artan öğrenci ve öğretim elemanı sayılarının ilçenin kültürel, sosyal ve ekonomik yaşamına önemli katkılar sağladığını belirttiler. Semerci ve beraberindekiler ayrıca Devrek Kampüsünün önümüzdeki dönemlerde daha da gelişmesi için her türlü desteğe hazır olduklarını belirttiler.
ÖZER: “11 KAMPÜSÜN HER BİRİNE AYNI AĞIRLIKTA ÖNEM VERİYORUZ”
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun eğitim-öğretim hizmetlerine başlaması, öğrencilerin konaklama gereksinimlerini karşılayacak kapasite yeni yurtların inşası, öğrencilerin ilçenin sosyal yaşamı içinde yer alacağı mekân ve alanlar oluşturulması gibi pek çok konunun görüşüldüğü ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer şunları söyledi: “Kampüslerimize yatırımlarımız hızla devam ediyor. Biliyorsunuz 11 kampüsün her birine aynı ağırlıkta önem veriyoruz. Devrek Kampüsümüze de son yıllarda pek çok yatırım gerçekleştirdik ve bu yatırımlar halen devam ediyor. Öğrencilerin eğitim sürecinde ihtiyaç duyduğu laboratuvar ve atölye gibi uygulama alanlarını tamamladık. Sınıflarımızın fiziki ve teknolojik düzenlemelerini yaptık. Çevre düzenleme çalışmalarımız da devam ediyor. Devrek Kampüsü kısa süre içinde her yönü ile modern bir ortama dönüşecek. Ayrıca Üniversitemize devredilen Devrek eski İlçe Jandarma Komutanlığı arazisi üzerinde değerlendirmelerimiz devam ediyor. Bu alan üzerinde 2016 yılı itibariyle Yüksekokul inşasının yanı sıra yeni akademik birimler için tesisler oluşturmayı planlıyoruz. Destekleriniz dolayısıyla sizlerin şahsında tüm Devrek halkına teşekkür ediyorum.”