SPOR Toto 2'nci Lig takımlarından İnegölspor daha öncede Bordo beyaz forma altında hem oyunculuk hem de teknik direktörlük görevinde bulunan Serhat Güller ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.
Kulüp Tesislerinde düzenlenen imza törenine kulübün onursal başkanı Alinur Aktaş, Kulüp Başkanı Eşref Güç, yönetim kurulu üyeleri ile teknik direktör Serhat Güller katıldı.
HEDEFİMİZ PLAY OFF
İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan İnegölspor başkanı Eşref Güç, "Yeni teknik direktörümüz Serhat Güller. Kendisini zaten tanıyorsunuz. İnegölspor'un yetiştirdiği, İnegölspor'un çatısından gelen hocamız. Kendisine şimdiden hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İnşallah 2015-2016 sezonu İnegölspor için çok hayırlı olur.
GÜLLER:MUTLUYUM
İnegölspor ile anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden teknik direktör Serhat Güller ise, "Tekrar burada olduğum için son derece mutluyum. İnşallah bu sezon hedefimiz başkanında söylediği gibi tabi ki üst taraflar elimizden geleni yapacağız. Bunun için çok çalışacağız. Tabi sonucun ne olduğunu da sezon sonunda göreceğiz" ifadelerini kullandı.
AKTAŞ: HAYIRLI OLSUN
Yapılan sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen İnegölspor onursal başkanı Alinur Aktaş, "Serhat Güllerin kendi ile beraber 5 kişilik bir ekibi var. Yardımcı hocası Alper Ediz, kaleci hocamızda Mustafa Gedik. Yine bizim altyapı hocalığından yetişen Özgür Şahin ve eskiden beraber futbol oynadıkları hem de İnegölspor'un yetiştirdiği değer olan Cengiz Alp'le birlikte çalışacaklar”"dedi.

FOTOĞRAF