BİTLİS AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay’ın plastik malzeme sattığı işyerine sabaha karşı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından molotof kokteyli atıldı. Çıkan yangın çevredekilerin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.
Merkez Arifbey Caddesi'nde bulunan işyerine, saat 02.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotofkokteyli atıldı. İşyerinin üst katlarında bulunan evlerde bulunanların sese uyanarak, yangını görmesi üzerine hemen söndürme çalışmalarına başlandı. AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, olayı kınadığını, sorumluların da bir an önce yakalanacağını ümid ettiğini belirterek, şöyle dedi:
"Bu saldırı bizleri yıldırmayacaktır. Devletimiz bu saldırıyı gerçekleştirenleri elbette bulacaktır. Saat 02.00 sıralarında işyerimize molotoflu saldırı yapıldı. Komşular durumu fark etmiş ve müdahalede bulunmuşlar. Çok fazla bir hasar meydana gelmeden çıkan yangın söndürüldü. Bunları yaparak insanları yıldırmaya çalışıyorlar. Böyle bir şey akıllarına gelmesin. Kimse bu memleketi bunlara bırakmayacak. Onların demokrasi anlayışı bu ise ben onların bu anlayışına lanet ediyorum. Devlet güçlüdür, bunları bulup gereğini yapacaktır."

FOTOĞRAFLI