İZMİR,()- YENİ sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Pınar Karşıyaka, teknik heyete de takviye yaptı. Pınar Karşıyaka, kulüpte daha önce de altyapı ve A takım düzeyince yardımcı antrenör olarak hizmet veren Engin Gençoğlu'yla yeniden anlaştı.
Halil Üner, Murat Didin, Ergin Ataman, Mete Bababoğlu, Ahmet Kandemir ve 2012-13'te Ufuk Sarıca'nın yardımcılığını da yapan Gençoğlu, son olarak 2 yıl Bostanlıspor'da çalıştı. Yeşil kırmızılılarda Servet Özsüner ve Arda Demirbağ da teknik kadroda yer almayı sürdürecek.
TRANSFER SÜRECEK
Şampiyon kadrosundan kilit isimleri kaybettikten sonra 1 hafta içinde iskelet kadroyu yeniden belirleyen Pınar Karşıyaka'da transfer harekatı yeni haftada devam edecek. Galatasaray'dan kısa forvet Justin Carter, pivot Kerem Gönlüm, Türk Telekom'dan forvet Josh Carter, Milano'dan guard Joe Ragland, Laboral'dan pivot Colton Iverson, Fenerbahçe'den guard Can Altıntığ ve TED Kolejliler'den guard Muhammed Baygül'le anlaşarak 7 takviye yapan Pınar Karşıyaka, yabancı konusunda Gabriel ve Palacios'un durumlarına göre adım atacak. Yeşil kırmızılılar, NBA Yaz Ligi oynayan Gabriel'in ayrılması durumunda Olympiakos'tan Brent Petway'i kadroya katacak.

FOTOĞRAF