AMASYA (AA) - Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Tepe Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında mahalle halkı ile iftar yaptı.

Belediye tarafından Tepe Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına AK Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı, Tepe Mahalle muhtarı Mehmet Uslu, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle halkı katıldı.

"Cenab-ı Allah tuttuğumuz ve tutacağımız oruçları inşallah kabul eylesin, mübarek eylesin" diyen Öztürk, şunları dile getirdi:

“Belediye olarak bu sene farklı bir uygulama yaptık. Taşova’da daha önceki yıllarda iftar çadırı kurulurken biz bu iftar çadırını kaldırarak mahalle iftarları yapma kararı aldık. Vatandaşları ayağımıza çağırmayalım da biz vatandaşın ayağına gidelim dedik ve ilk defa Tepe Mahallemizde ilk mahalle iftarımızı düzenledik."

İslam dininde ramazan ayının farklı bir anlamı olduğunu söyleyen Öztürk, "Bireysel bir ibadet olan ramazanı da en güzel kılan anlardan bir tanesi de böyle kalabalık olarak iftar yapmaktır, paylaşmaktır. Dolayısı ile bizler de belediye olarak sizlerle beraber aynı sofrayı ve duygularımızı, sevgimizi paylaşmak istedik. Cenab-ı Allah inşallah mutluluğumuzu, beraberliğimizi, güzelliğimizi daim etsin" diye konuştu.