KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar, maçtan önce sahaya 3 puan alacaklarına inanarak çıktıklarını söyledi. Rakipleri kapandığı için istedikleri pozisyonları bulamadıklarını ifade eden Hüseyin Kalpar, şöyle dedi:
"İstediğimiz varyasyonları yapamadık ve pozisyon fakiri olduk. Pozisyon üretemeyince de gol bulma şansın olmuyor. Kontratak pozisyonları ile gol arayan rakibimize karşı 2’nci yarıda pozisyonlar bulduk ama bunlar çok net değildi. 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Kazanılması gereken olarak gördüğümüz bir maçı kazanamadık. Bundan sonraki maçlarda kaybettiğimiz bu puanları telafi ederiz diye düşünüyorum."
YÜCEL İLDİZ: "DEPLASMANDA 1 PUAN İYİDİR"
Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yücel İldiz ise yeniden yapılanma içerisinde olan bir takım olarak doğru yolda ilerlediklerini söyledi. Buldukları önemli pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Yücel İldiz, "Çok önemli pozisyonlar bulduk. Rakibimizin de 2 topu direkten döndü. Sonuç olarak berabere kaldık. Kazansak iyi olurdu. Ancak deplasmandan alınan 1 puan da iyidir" diye konuştu.