SAMSUN (AA) - Havza Ticaret ve Sanayi Odasından üyelerine yönelik eşit taksit ödemeli, 6 ay ödemesiz ve 36 aya varan vadelerle kredi sağlayan kredi protokolü imzalandı.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  toplantı salonunda yapılan imza töreninde Havza TSO üyelerine çeşitli imkanlar tanıyan kredi protokolü Havza TSO ve özel bir banka arasında imzalandı.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar ve ile bankanın Karadeniz Bölge Müdürü Süleyman Kutlu arasında imzalanan protokol ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı olan işletmeler, eşit taksit ödemeli, 6 ay ödemesiz ve 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Atılan imzaların ardından protokol ile ilgili olarak bilgiler veren Bankanın Karadeniz Bölge Müdürü Süleyman Kutlu, "Türkiye’nin kalkınmasında büyük rol oynadığına inandığımız yerel işletmelerin, Şekerbank’ın desteği ile büyümesini ve onların bankası olmayı istiyoruz. Bu doğrultuda hazırladığımız finansman paketi ile işletmelere, aylık eşit taksit ödemeli, 6 ay ödemesiz ve 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyoruz” dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar ise işletmeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Havza Ticaret ve Sanayi Odası’nın “Taksitli Ticari Kredi” protokolünü desteklediğini ifade etti.

Acar, “Üretene finansal destek sağladığı için Şekerbank’ı kutluyorum. İmzalanan protokol gereği banka üyelerimizin ayağına kadar gelecek. Şubeye gitmeden kredi işlemleri haledilecek. Bu üyelerimiz için büyük bir kolaylık olacak. Ayrıca protokol üyelerimiz bankacılık hizmetleri adına birçok kolaylığı da beraberinde getirecek. Tüm üyelerimize hayırlı olsun” dedi.