Kamil ATALAY/ MANAVGAT (Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde oğlunu ısıran köpeğin uzaklaştırılmasını isteyen Ali İhsan Kılınç, mahalleliden imza toplayarak kaymakamlığa şikayette bulundu.
Manavgat'ın Hatıplar Mahallesi'nde oturan Ali İhsan Kılınç, Manavgat Kaymakamlığı önünde gazetecilere açıklama yaptı. Mahallelerinde bir mandıraya ait başıboş köpeğin 16 yaşındaki oğlu Hasan Furkan'ı ısırdığını ve sürekli mahalle sakinlerini rahatsız ettiğini ileri süren Kılınç, köpeğin çocuğunu ısırmasından dolayı 2 kez hastaneye gittiklerini belirtti. Kılınç, şöyle dedi:
"Mandıra önünde başıboş gezen köpek 12 gün önce oğlum Hasan Furkan'ı bacağından ısırdı. Köpek ısırdıktan sonra oğlumun psikolojisi bozuldu. Evden mahalleye inince sürekli köpek ısıracak korkusu yaşıyor. Mahalle sakinlerimiz de başıboş ve saldırgan köpekten rahatsız. Özellikle çocuk ve kadınlar köpekten çok rahatsız, millet korkuyor. Mandıra sahibi olay sonrası hiçbir şey olmamış gibi köpeğini başıboş bırakmaya devam ediyor. Mandıra sahibine köpeğin bağlanması ve işyerinden uzaklaştırılması için ben ve mahalle sakinleri birçok defa sözlü uyarıda bulunduk, ancak köpek hala uzaklaştırılmadı. Mahalle sakinlerimizden topladığım imzalarla Manavgat Kaymakamlığı'na şikayette bulunacağım."
Çocuğu ısıran köpekte yapılan incelemede herhangi bir kuduz virüsüne rastlanmazken, olaydan birkaç gün sonra ısırılan çocuğun ateşlenerek tekrar hastaneye götürüldüğü belirtildi.

FOTOĞRAFLI