Manisa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığı görevinden ayrılarak, CHP Manisa Milletvekili aday adayı olan 25 yıllık ziraat mühendisi İbrahim Demran, Manisa ve ilçelerindeki seçim çalışmalarında ilginç bir tanıtım seçti. CHP’li Demran 40 gramlık yüzlerce kuru üzüm paketinde hem kendini tanıtıyor hem de kuru üzümü.
CHP Manisa Milletvekili aday adayı Ziraat Mühendisi İbrahim Demran, ön seçim öncesi dolaştığı yerlerde üzerinde kendi resminin, partisinin amblemi ve adının olduğu kuru üzüm paketlerini dağıtarak tanıtım yapmaya başladı. Diğer aday adaylardan farklı bir yol çizen Demran, "Bin 500 adet 40’ar gramlık tanıtım üzüm paketlerini ilçelerde, mahallelerde ulaştığım seçmenime dağıtıyorum. Üzümün tanıtımı çok önemli. Bu başlangıç olacak devamı gelecek." dedi.
Manisa ve ilçelerinin tarım sorunlarını yakından bildiğini belirten İbrahim Demran, "Manisa’mızda üzümcünün, zeytincinin ve diğer tarım kesimlerindeki sorunlarını 25 yıllık ziraat mühendisliğim sırasında yaptığım çalışmalarla biliyorum. Uzun yıllar Alaşehir’deki gümrükte gıda kontrollerini yaptım. Manisa toprakları çok verimli ancak uygulanan yanlış politikalarla üzüm değerini bulanıyor. Manisa’da bu güne kadar tarımdan anlayan bir vekil çıkmadı. Bu nedenle aday oldum. Çiftçinin mecliste sesi kulağı olacağım." dedi.