SAMSUN (AA) - Havza’da ilçe merkezinde çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplere Havza Belediyesi destek veriyor.

Havza Belediye Balkanı Murat İkiz, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Havza Belediyesi işbirliği ile asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmaları yapılan 1 kilometrelik Karşıyaka Mahallesi Şehit Jandarma Er Çetin Haydari Caddesinde incelemelerde bulunarak Havza Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Büyük ve birim amirlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karşıyaka Mahallesi sakinleri ile sohbet eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz birlik ve beraberliğin her zaman kazandırdığını belirterek, "Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birlikten güç doğar. Havza Belediyesi olarak Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile her zaman işbirliği içerisinde halkımıza hizmet edeceğiz. Havza Belediyesi olarak bize ihtiyaç duyduğu her yerde halkımıza daha kaliteli hizmeti daha hızlı şekilde ulaştırmak için Samsun Büyükşehir Belediyemizin yanında olacağız" dedi.