Spor Toto Süper Ligi’n ikinci yarısına kendi tesislerinde hazırlanan Trabzonspor’da, savunma oyuncusu Belkalem sakatlığı nedeniyle milli takım kampından geri döndü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde akşam saatlerinde yapılan çalışmaya milli takım kamplarında bulunan Medjani, Yatabare, Constant, sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz, Soner, Belkalem, Waris ile gribal enfeksiyon geçiren Aykut katılmadı. Papadapoulos ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Afrika Uluslararası Kupası için Cezayir Milli Takım kampına giden savunma oyuncusu Belkalem ise sakatlığı nedeniyle milli takım kampından Trabzon’a geri döndü. Oyuncu antrenman öncesi takım arkadaşlarıyla bir süre sohbet ederek antrenmanı kenardan izledi.
Akşam antrenmanında bordo-mavililer koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kenardan gelen ortalara gol çalışması yaptı. Ortalar teknik direktör Ersun Yanal’dan gelirken, futbolcuların isabetli şut ve kafa vuruşları ise dikkat çekti. Ayrıca teknik direktör Ersun Yanal, antrenmanda futbolcular üzerinde bir dizi test yaptırdı. Trabzonspor devre arası hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.