AMASYA (AA) - Amasya Emniyet Müdürlüğünce Gümüşhacıköy ilçesinde Güvenlik Toplantısı yapıldı.

Gümüşhacıköy İlçe Halk Kütüphanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Musa Akgül, güvenlik temalı toplantılarla sorumluluk alanları olan il ve ilçelerdeki halkın güven ve huzurunu temin edecek çalışmalar yapmaya çalıştıklarını anlattı.

Toplumu suç ve suçlular hakkında bilgilendirmek, çocuk ve gençlerin suça sürüklenmesini önlemek ve suç mağduru olmayı engelleyecek koruyucu tedbirler üzerine değerlendirmeler yapacaklarını dile getiren Akgül, sorunların çözümüne katılımcı ve ortak bir yaklaşım geliştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Toplumun desteği ve yardımı olmadan polisin suçla ilgili problemleri çözmede başarılı olamayacağını vurgulayan Akgül, "Tüm personelimiz halkın yardım taleplerine en etkin şekilde cevap vermek ve sizlere uzanan sıcak bir dost eli olabilmek için 7 gün 24 saat görev başında hazırdır" dedi.

Konuşmaların ardından Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Şükrü Çetinkaya, Belediye Başkanı Zehra Özyol, İlçe Emniyet Müdürü Hamit Karataş'tan oluşan komisyon, toplantıya katılanların sorun, talep ve görüşlerini dinledi.