Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİRSPOR Teknik Direktörü İsmail Kartal, bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Kayserispor maçı ile ilgili olarak "Kesinlikte 3 puan almak için sahaya çıkacağız. Hem takımın özgüveni, hem taraftarın, hem bizlerin, hem camiamızın adına çok önemli bir maç olmasından dolayı tek bir cümlemiz var maçı kazanmak ve 3 puanı almak" dedi.
Süper Lig'de haftalardır galibiyet yüzü görmeyen Eskişehirspor'da cuma günü kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıkları sürüyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, geçen hafta deplasmanda Akhisar karşısında hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyerek, "İyi mücadele ettik. İstediklerimizin büyük bir bölümü sahada gerçekleştirdik. Birkaç tane net pozisyonlar yakaladık. Rakibe neredeyse hiç pozisyon vermeden, duran toptan yemememiz gereken bir golle mağlup ayrıldık. Ama oyun olarak, mücadele olarak en az 1 puan ve 3 puanı hak eden taraf bizdik" ifadelerini kullandı.
Akhisar maçının geride kaldığını ifade eden İsmail Kartal, "Bu hafta kendi evimizde Kayserispor'la oynayacağız. Çok önemli bir maç diyoruz. Her maç bizim için önemli, her maç bizim için bir final. Bu hafta cuma günü kesinlikte 3 puan almak için sahaya çıkacağız. Hem takımın özgüveni, hem taraftarın, hem bizlerin, hem camiamızın adına çok önemli bir maç olmasından dolayı tek bir cümlemiz var maçı kazanmak ve 3 puanı almak" dedi.

Takımla 7-8 günden buyana beraber olduğunu belirten İsmail Kartal sahada iyi mücadele edip iyi puanlar toplamayı amaçladıklarını söyledi. Kartal, konuşmasına şöyle sürdürdü: "7-8 gündür takımla birlikteyiz. Bundan sonra hangi oyuncu grubuyla, hangi oyuncu felsefemizle sahada mücadele edebileceğimizi iyi biliyoruz. Bununla beraber de bu oyuncu grubuyla daha çok isteyen, daha çok savaşan, daha çok mücadele eden oyuncularla iyi futboldan ziyade şuanda iyi mücadele edip iyi puanlar toplamak için sahaya çıkacağız. Bunun için de elimizdeki kadronun buna yatkın en iyi oyuncuları kullanarak mücadele edeceğiz."

FOTOĞRAFLI